Με LCPs (μακράς αλυσίδας πολυακόρεστα λιπαρά οξέα)
Πατενταρισμένο μείγμα ινών
Προσαρμοσμένο στις ανάγκες του μωρού σας
Τα προϊόντα Aptamil από το αρχικό γάλα γέννησης είναι ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες του μωρού σας στην αντίστοιχη αναπτυξιακή φάση. Περιέχουν ένα πατενταρισμένο μείγμα ινών και LCPs - μακράς αλυσίδας, πολυακόρεστα λιπαρά οξέα που τα μωρά δεν μπορούν να παράγουν επαρκώς τους πρώτους μήνες.
Το Thaumatin, που προέρχεται από το φυτό katemfe (Thaumatococcus daniellii), είναι ένα φυσικό γλυκαντικό γνωστό για την έντονη γλυκύτητά του, περίπου 2000 έως 3000 φορές πιο γλυκό από τη ζάχαρη. Χρησιμοποιείται ευρέως σε τρόφιμα και ποτά και εκτιμάται για την φυσική του προέλευση και την ισχύ του. Η σταθερότητά του σε θερμότητα και ο χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης το καθιστούν αγαπημένο για προϊόντα χωρίς ζάχαρη, χαμηλών θερμίδων και φιλικά προς τους διαβητικούς. Πέρα από τη γλυκύτητα, το Thaumatin ενισχύει τις γεύσεις και λειτουργεί ως φυσικό συντηρητικό. Αν και γενικά είναι ασφαλές, συνιστάται η τήρηση των προτεινόμενων δόσεων. Η ευελιξία και η ασφάλεια του Thaumatin το καθιστούν δημοφιλή επιλογή για την ενίσχυση των προφίλ γεύσης και την παράταση της διάρκειας ζωής σε διάφορες εφαρμογές τροφίμων και ποτών.
EC αριθμός: 258-822-2
Μοριακός τύπος: C19H29N3O3S
CAS αριθμός: 53850-34-3
Η Alline procap περιέχει μια μοναδική υψηλής ποιότητας κερατίνη. Η κερατίνη CynaPlus από την Alline procap είναι το αποτέλεσμα μιας πατενταρισμένης διαδικασίας παραγωγής που εγγυάται σχεδόν πλήρη 95% βιοδιαθεσιμότητα και την παρουσία 18 αμινοξέων. Η Alline procap συνδυάζει μια φυσική κερατίνη CynaPlus με ένα σύμπλεγμα έντεκα βιταμινών που παρέχουν το 100% των συνιστώμενων ημερήσιων ποσοτήτων με τη λήψη δύο καψουλών ημερησίως.
Η Alline procap περιέχει τρία μέταλλα που το καθένα παίζει έναν ουσιαστικό ρόλο στον κύκλο των μαλλιών. Αυτά τα τρία μέταλλα παρέχουν το 100% των συνιστώμενων ημερήσιων ποσοτήτων με τη λήψη 2 καψουλών ημερησίως.
Η ερυθριτόλη είναι μια φυσική αλκοόλη ζάχαρης/πολυόλη που έχει εγκριθεί για χρήση ως πρόσθετο τροφίμων σε όλο τον κόσμο. Η ερυθριτόλη είναι σχεδόν 70% γλυκιά όσο η ζάχαρη και χρησιμοποιείται ως γλυκαντική ουσία μαζικής παραγωγής. Η ερυθριτόλη ανακαλύφθηκε το 1848 και απαντάται φυσικά σε ορισμένα φρούτα και ζυμωμένα τρόφιμα. Το προφίλ γεύσης της ερυθριτόλης είναι πολύ παρόμοιο με αυτό της ζάχαρης. Είναι μη καριογόνος και έχει την υψηλότερη πεπτική ανεκτικότητα από τις πολυόλες. Δεδομένου ότι είναι φυσική, δεν προκαλεί παρενέργειες και έχει γεύση σχεδόν ακριβώς όπως η ζάχαρη χωρίς τις θερμίδες.
Αριθμός EC: 205-737-3
Μοριακός τύπος: C4H10O4
Αριθμός CAS: 149-32-6